Blood Orange Gin Beefeater za družbo (0,7l)

46,90

Paket vsebuje:

– Blood Orange Gin Beefeater 0,7 l (Alc. vol. 37,5%)
– 8 x 3 Cents tonic water
– Začimbe in aromati
– Drugi pripomočki (4 vrečke za led, EKO slamice)

Šifra: 405 Kategorija:
Varen spletni nakup
Različne možnosti plačila
Hitra dostava po celotni Sloveniji
Zadovoljstvo zagotovljeno

Opis

Beefeater

Znamko Beefeater gin je ustanovil James Burrough, ki je svojo proizvodnjo začel leta 1820.

Šolal se je za farmacevta, zato je poznal sovplivanje alkohola, arom in različnih plodov. Ime za gin je izbral po čuvajih kraljeve palače Tower of London, imenovanih Beefeaters (ljudje, ki jedo veliko govedine). Da bi bili stražarji neustrašni se je govedina redno pojavljala na njihovih jedilnikih.

Izbira aromatov je kot pri večini ginov precej precizna kajti le tako lahko zagotavljajo kvaliteten in konstanten gin. Poleg brinovih jagod med aromati najdemo tudi seme koriandra, suhe lupine limon, suhe lupine pomaranč, korenine angelike, seme angelike, mandlje, peruniko ter sladki koren. Destilacijski proces gina Beefeater se od ostalih razlikuje predvsem s 24 urno maceracijo aromatov v bakrenem kotlu. Za osnovo uporabljajo nevtralni žitni destilat.

Beefeater London Blood Orange Gin

Beefeater Blood Orange gin je nova živahna različica gina pod okriljem slavne hiše Beefeater. Živahne note rdeče pomaranče se odlično ujemajo s klasičnimi gin notami brina in citrusov. Je odlična izbira za tople koktajl popoldneve na sončni terasi. Že ustanovitelj James Burrough je leta 1876 na lokalni tržnici ročno izbiral sočne pomaranče za svojo pomarančno različico gina, njegov recept pa je stoletje in pol pozneje navdihnil ta novi sočni gin z rdečo pomarančo. Popestrite svojo gin tonic izkušnjo z Beefeater Blood Orange ginom, ki ga okrasite z rezino sočne rdeče pomaranče.

Dodatne informacije

Teža 4.9 kg
Blagovna znamka

Beefeater