Gin Beefeater za družbo (0,5l)

35,90

Paket vsebuje:

– Gin Beefeater 0,5 l (Alc. vol. 40%)
– 6 x 3 cents tonic water
– Začimbe in aromati
– Drugi pripomočki (2 vrečki za led, EKO slamice)

Šifra: 301 Kategorija:
Varen spletni nakup
Različne možnosti plačila
Hitra dostava po celotni Sloveniji
Zadovoljstvo zagotovljeno

Opis

Beefeater

Znamko Beefeater gin je ustanovil James Burrough, ki je svojo proizvodnjo začel leta 1820.

Šolal se je za farmacevta, zato je poznal sovplivanje alkohola, arom in različnih plodov. Ime za gin je izbral po čuvajih kraljeve palače Tower of London, imenovanih Beefeaters (ljudje, ki jedo veliko govedine). Da bi bili stražarji neustrašni se je govedina redno pojavljala na njihovih jedilnikih.

Izbira aromatov je kot pri večini ginov precej precizna kajti le tako lahko zagotavljajo kvaliteten in konstanten gin. Poleg brinovih jagod med aromati najdemo tudi seme koriandra, suhe lupine limon, suhe lupine pomaranč, korenine angelike, seme angelike, mandlje, peruniko ter sladki koren. Destilacijski proces gina Beefeater se od ostalih razlikuje predvsem s 24 urno maceracijo aromatov v bakrenem kotlu. Za osnovo uporabljajo nevtralni žitni destilat.

Beefeater London Dry Gin

Svež in čist gin s subtilno noto citrusov in sadja. Kompleksnost Beefeaterjeve recepture in procesa destilacije, kjer žitnemu destilatu dodajo vse rastlinske dodatke že 24 ur pred začetkom destilacije, daje temu ginu večdimenzionalni značaj. Kljub temu pa okus ostaja.

Dodatne informacije

Teža 4.3 kg
Blagovna znamka

Beefeater