Naša zgodba

Zdravo!
Moje ime je Anže Tomšič in prihajam iz Škofje Loke. Prav tukaj se je moje življenje začelo povezovati z gostinstvom in podrobnim spoznavanjem pijač. Močna želja po ustvarjanju nečesa novega me je usmerila na Ljubljansko Barmansko Akademijo, kjer sem z odličnimi uspehi opravil izobraževanja o mešanju pijač in atraktivnih veščinah mešanja – FLAIR.

Že vrsto let sem del različnih dogodkov na raznovrstnih zabavah in gala sprejemih, vse od privatnih zabav do uglednih poslovnih dogodkov v podjetjih. Del mojega poklica je tudi priprava novih cocktailov za uvoznike ali pridelovalce pijač, med svoje izkušnje pa štejem tudi celotno organizacijo dogodkov, kot so koncerti in drugi večji dogodki.

V času COVID-19 se je moj vsakdan postavil na glavo, a to ne pomeni, da sem ostal brez idej. V sodelovanju s podjetjem Optiweb smo zato se odločili, da na splet spravimo spletno stran, kjer bo vsakemu omogočeno, da postane pravi domači barman ali barmanka – s preprostim nakupom kompletov, ki vsebujejo vse potrebno za pripravo perfektne mešanice gina in tonika s primernimi aromati.

Zakaj ravno gin tonik? 

Gin tonik je v zadnjih letih najbolj popularna mešana pijača, vsekakor pa se mu pridružujejo tudi drugi cocktaili z ginom. Ker pa vem, kako pomembno je, da ginu dodamo točno določen tonik in aromate, če želimo dobiti zares popoln okus, smo se odločili, da v našo ponudbo ne vključimo le ginov in tonikov, temveč pripravimo celotne pakete (vse od gina in tonika do aromatov in začimb ter celo vrečk za led in bio slamic :)). Poskrbeli pa smo, da ponudimo čim širšo ponudbo in tako ustrežemo vsaki vaši želji in okusu.

Naše pakete lahko zavijemo tudi kot darilo in zraven dodamo posvetilo po vaših željah. Če imate glede naših paketov kakršnakoli vprašanja, pa nikar ne oklevajte in me kontaktirajte na info@ginarna.si ali po telefonski številki 040 166 774. Upam, da se boste na naši spletni strani počutili kot gost in ne zgolj kot stranka. 🙂