Akcija!

Pink Beefeater-tonic v dvoje

10,90 9,90

Paket vsebuje:

2 pločevinki Beefeater Pink gin – tonic

Šifra: 502 Kategorija:
Varen spletni nakup
Različne možnosti plačila
Hitra dostava po celotni Sloveniji
Zadovoljstvo zagotovljeno

Opis

Beefeater

Znamko Beefeater gin je ustanovil James Burrough, ki je svojo proizvodnjo začel leta 1820.

Šolal se je za farmacevta, zato je poznal sovplivanje alkohola, arom in različnih plodov. Ime za gin je izbral po čuvajih kraljeve palače Tower of London, imenovanih Beefeaters (ljudje, ki jedo veliko govedine). Da bi bili stražarji neustrašni se je govedina redno pojavljala na njihovih jedilnikih.

Izbira aromatov je kot pri večini ginov precej precizna kajti le tako lahko zagotavljajo kvaliteten in konstanten gin. Poleg brinovih jagod med aromati najdemo tudi seme koriandra, suhe lupine limon, suhe lupine pomaranč, korenine angelike, seme angelike, mandlje, peruniko ter sladki koren. Destilacijski proces gina Beefeater se od ostalih razlikuje predvsem s 24 urno maceracijo aromatov v bakrenem kotlu. Za osnovo uporabljajo nevtralni žitni destilat.

Beefeater London Pink Gin

Popestrite in pretresite svoja koktajl doživetja z dodatkom Beefeater Pink gina – tako glasne pijače, da jo lahko okusite z očmi. Beefeater London Pink z dodatkom jagode je letos poleti začel svoj pohod po kar 12 trgih. Ustvaril ga je mojster destilacije Desmond Payne, ki je z dodatki jagode nadgradil klasične Beefeaterjeve brinove in citrusne note.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Beefeater